Laden...

Succes

→ Winkelwagen bijgewerkt

Info

→ Winkelwagen bijgewerkt

Succes

E-mail verzonden!

Fout

E-mail niet verzonden!

Fout

Artikel niet meer op voorraad!

Fout

Succes

Succes

Fout

Rijsttafel

De rijsttafel is een combinatie van rijstschotels en bijgerechten uit de Indonesische keuken en Indische keuken, ontstaan in Nederlands-Indië, aangepast aan de Europese smaak. Er zijn veel verschillende gerechtencombinaties mogelijk zoals Ayam ketjap, Sate Kambing, en Rendang. Daarbij kan Krupuk, Acar en Serundeng geserveerd worden om het een rijsttafel te maken. De gerechten komen uit alle delen van Indonesië.


Rijsttafel "DIAS"
Voorgerechten

  • Mini loempia (vegetarisch)
  • of
  • Soto Ayam

Hoofdgerechten

  • Rendang
  • Daging Smoor
  • Ayam Rica
  • Ayam Smoor
  • Telor Blado
  • Sambal Goreng Tempe
  • Sambal Goreng Buncis
  • Tahu Tauge
  • 2 stokjes Sate Kambing
  • 2 stokjes Sate ayam
  • Krupuk
  • Acar
  • Serundeng
  • Witte rijst, Nasi Goreng of Bami Goreng

Nagerecht:

  • Spekkoek
  • of
  • Pisang Goreng

€29,95 per persoon (minimaal 2 personen)